Postanite dio Market AS tima

Pridružite se uspješnom timu zaposlenih i prijavite se na neko od ponuđenih radnih mjesta:

Prodavač/Blagajnik

Ako volite rad sa ljudima, ovo je onda posao za vas. Pružanje izvrsne usluge našim kupcima na svježim odjelima i blagajni, vođenje brige o svježini proizvoda te izlaganju i popunjenosti odjela samo su neki od zadataka naših prodavača i blagajnika.

Kontinuirano se razvijamo i idemo u korak sa trendovima u segmentima maloprodaje i to na zadovoljstvo kupaca i zaposlenika.

Radeći u jednoj od uspješnijih domaćih firmi, imaćete mogućnost steći vrijedna znanja te raditi u dinamičnom i brzom poslovnom okruženju obogaćenim svakodnevnim susretima i komunikacijom sa ljudima.

Bilo da imate iskustva rada u trgovini ili želite steći svoje prvo radno iskustvo, a voljni ste učiti i dokazivati se u izazovnoj radnoj okolini, prijavite se ispod za radno mjesto prodavača – blagajnika u jednom od nekoliko prodajnih objekata Marketa AS.

Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte!

O NAMA

Mi smo odgovoran i marljiv domaći brend i najvažnije nam je da učinimo sve kako bismo opravdali vaše povjerenje. Glavni cilj nam je omogućiti vam širok izbor kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. Potražite nas u komšiluku.

FACEBOOK

KONTAKT

Omladinska bb, Kočićev Vijenac

78000 Banjaluka, RS

Email: uprava@marketas.ba

Web: http://marketas.ba

Tel: 051/460-610