O nama


Proizvodnja i poslovanje započinje 1999. godine, uz veliku stručnu pomoć profesora sa katedre za voćarstvo, Poljop. fakulteta u Banjaluci. Stručnjaci i tehnolozi rasadnika, stečena znanja dodatno razvijaju stalnim obrazovanjem u Italiji, te ovladavaju naprednim tehnikama kalemljenja. Rasadnik Vučković, prvi na ovim prostorima uvodi inovativnu tehniku „kalemljenja u isječak“ (chip budding), koja je aktuelno osnovna tehnika ljetnog kalemljenja (avgust) kod svih naprednih rasadničara.

Sadnice u ponudi

Naš ultimativni fokus je na kvalitetu sadnica voća koje nudimo, naročito sadnica jabuke, sadnica šljive i sadnica kruške. Rasadnik proizvodi na površini od 20 ha zemlje vrhunskog kvaliteta. Aktuelni proizvodni kapacitet iznosi 200 000 voćnih sadnica godišnje. Stalni rast potražnje za našim sadnicama uslovljava i stalni rast i širenje proizvodnih kapaciteta. Sadnice se nude sa formiranim razgranjenjima na odgovarajućoj visini što je garancija prvog roda u drugoj godini starosti zasada. Rano uvođenje u plodonošenje je ključno za redovan i stabilan rod.

Kvalitetom sadnica i povoljnim cijenama izgrađujemo čvrste veze sa našim kupcima.

Naše sadnice voća, dokazano, ostvaruju veće prinose i zahtijevaju manje tretiranja.

Rano uvođenje u plodonošenje rezultira redovnim i stabilnim rodom naših sadnica.

Misija

Omogućiti svakom profesionalnom ili voćaru hobisti, domaćinu ili rekreativcu, najbolju vrijednost za novac, putem  beskompromisnog kvaliteta usluge i isporučenog asortimana sadnica voća.

Vizija

Najbolji rasadnik voća u regiji koji trasira vrhunske proizvodne standarde i uspješne inovativne tehnologije i poslovne pristupe.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!

O NAMA

U našem rasadniku Vas u svakom trenutku očekuje bogat asortiman voćnih sadnica svih voćnih vrsta i sorti, koji se odlikuje najboljim odnosom cijene i kvaliteta. Slobodno nam se javite za sva dodatna pitanja,  savjete, ili za stručnu pomoć. Dobro nam došli!

FACEBOOK

KONTAKT

Mail: rasadnikvuckovic@gmail.com

Web: http://rasadnikvuckovic.com

Adresa: Donja Lamovita 333, Prijedor

Poštanski pretinac br: 79203, RS, BiH

Broj kontakt telefona: 065/ 585 – 872